Noor andekas kihutaja sai Motoexotical uue mootorratta

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Laheäär (vasakult) andis Aksel Pärtelpojale üle uue KTMi. Noore sportlase isa ja treener Meelis Pärtelpoeg seisis võistlusratta Husqvarna juures.
Imre Laheäär (vasakult) andis Aksel Pärtelpojale üle uue KTMi. Noore sportlase isa ja treener Meelis Pärtelpoeg seisis võistlusratta Husqvarna juures. Foto: Margus Ansu

Tõusev täht motospordis, 13-aastane Aksel Pärtelpoeg lükkas motomessil Motoexotica lavale ühe tuliuue KTMi ning tema treener ja ühtlasi isa Meelis Pärtelpoeg päevinäinud mootorratta Husqvarna. Harley-Davidsoni esindajana andis noorele sportlasele KTMi üle Imre Laheäär, seega nüüd saab ta hakata ka selle tsikliga kihutama uute saavutuste suunas kodustel ja välismaistel radadel.

Meelis Pärtelpoeg nimetas 13-aastase sportlase seni suurimaks saavutuseks SuperMoto Euroopa meistrivõistluste sarja juuniori klassi kolmanda koha. Ta võitis ka ühe etapi, millega tegi Eesti motoajalugu, sest ükski eestlane polnud sellel motospordialal Euroopa meistrivõistluste etappi veel võitnud.

Sellel hooajal võistleb Äksi motoklubisse kuuluv noor andekas kihutaja veel Husqvarnaga SM 85 klassis. Motoexotical saadud KTMil on kuupsentimeetreid mootoris tunduvalt rohkem – 250. See on kavas heade toetajate abil SuperMotoks ümber ehitada. «Tõenäoliselt hakkan aprillis suurega trenni tegema,» ütles Aksel Pärtelpoeg.

Eesti vanim motomess «Motoexotica» ja mess «Ilu» peetakse Tartus tänavu samal ajal, osaleb 80 ettevõtet. Üks messikülastaja viib loosiõnne korral koju uhiuue Harley-Davidsoni. Loosimine on messi viimasel päeval, pühapäeval kell 15.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles