Kerge meetod neile, kes soovivad inglise keele kiiresti omandada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Swisslanguages.com

„Õppisin inglise keele ära, sest tahtsin osaleda vestlustes välismaa sugulastega,” räägib Ines (50). „Tänu sellele programmile teen ma seda nüüd vabalt!” Loe intervjuud Inesega ja saad teada, millise kogemuse sai ta kahe nädalaga inglise keelt ära õppides!

Ines, kas Te olite varem inglise keelt õppinud?

– See oli esimene kord, kui ma õppisin inglise keelt. Varem ei olnud ma sellele mõelnudki, aga iga asi on kord esimest korda!

– Miks te otsustasite just nüüd hakata inglise keelt õppima?

– Hiljuti kasvas meie suguvõsa suuremaks – saime juurde välismaalastest sugulasi, kes räägivad ainult inglise keelt. Kuna ma ise ei rääkinud inglise keelt, tundsin end väga ebamugavalt, kui nad külla sõitsid. Ülejäänud pereliikmed said kõigest aru ja vestlesid külalistega vabalt. Mina ei saanud aga nende jutust sõnakestki aru ega osanud vastata. Mina tahtsin ka vestlustest osa võtta!

Mis innustas õppima inglise keelt Šveitsi programmiga?

– Liitusin Šveitsi keeleprogrammiga, kuna mind inspireeris see, et paljudel teistel inimestel oli juba õnnestunud selle programmiga inglise keel ära õppida. Mind kõnetas ka fakt, et ma võin õppida igal ajal ja seda garantiiga – kui keelt ei õnnestu ära õppida, saan makstud raha tagasi. Aga see, kuidas inglise keele õppimine internetis tegelikult toimus, šokeeris mind tõeliselt...

Kuidas toimus õppimine?

– Kõigepealt registreerusin veebilehel oma e-posti aadressiga. Seejärel võisin kohe hakata kasutama õppeprogrammi. Alguses oli kõik tõesti nii, nagu ma ette kujutasin – võisin õppeprogrammi kasutada igal ajal nii kodus kui ka vabal ajal töö juures. Aga mind üllatas see, et ma omandasin inglise keele kiiresti ja ilma erilise pingutuseta. Vahel kasutasin programmi mitu tundi, sest see haaras mind niivõrd kaasa. Ma ei olnud midagi sellist oodanud, aga nüüd saan ma aru, miks on selle kohta nii palju head tagasisidet.

Kuidas Te hindate oma inglise keelt pärast kaht nädalat?

– Selle kahe nädalaga on mul hääldus tunduvalt paranenud. Olen ka inglise keelt rääkides palju enesekindlam – ma ei pea enam tundide viisi mõtlema, mida vastata, kui mind tänaval inglise keeles kõnetatakse. Ingliskeelseid filme vaadates suudan juba dialoogi jälgida. Ootan kannatamatult oma välismaiseid sugulasi külla, et võiksin neid üllatada oma uute inglise keele teadmistega!

Mida Te soovitaksite neile, kes ei oska veel inglise keelt?

– Veel hiljuti ei rääkinud ma inglise keelt üldse ja nii lühikese ajaga inglise keele äraõppimine tundus mulle võimatu. Aga kui ma nägin, kuidas see meetod töötab, muutsin ma oma seisukohta. Täna arvan ma vastupidi – inglise keele äraõppimine on võimalik mitte ainult väljavalitutel, vaid kõigil!

Mine SwissLanguages’i veebilehele ning sa saad oma inglise keele õppeprogrammi kohe.

Tähelepanu! - Esimesele 99 huvilisele uue õppehooaja ALLAHINDLUS, seetõttu kiirusta ja mine veebilehele SwissLanguages.com kohe praegu!

Copy
Tagasi üles