Just sellest rahvusest reisijad paistavad pidevalt silma häbiväärse käitumisega

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Ameeriklased tõestavad üha uuesti ja uuesti, et austusväärset käitumist neilt oodata ei maksa.

2016. aastal USAs läbiviidud uuringu tulemused olid üsna kõnekad: paljud ameeriklased on urineerinud avalikus basseinis ja varastanud hotellidest tualett-tarbeid (vastavalt 64 ja 69 protsenti vastanutest) ning osa (13 protsenti vastanutest) ei pea paljuks ka külma arve tegemist. 

Travel+Leisure on välja toonud mõned värvikamad näited ameeriklaste tegudest:

  • 2018. aasta jaanuaris vahistati Tais New Yorgist pärit Steven Cho, kes oli end Phuketi lennujaamas riidest lahti võtnud ning asunud seejärel lennujaama töötajate peale karjuma ja neid oma väljaheidetega loopima. Hiljem tunnistas mees, et oli võtnud liiga palju ravimeid, sh Viagrat. Ta vabandas juhtumi pärast ja soostus maksma kahjutasu.
  • 2015. aastal vahistati Roomas kaks Californiast pärit naist, kes olid Colosseumi seinale oma initsiaalid uuristanud. Naised pääsesid trahviga.
  • Eelmise aasta augustis vahistati Hispaanias ameeriklanna Marian O., kes ei tea headest kommetest vist midagi. Nimelt oli ta asunud sõimama Palma katedraali piletimüüjat lihtsalt selle eest, et too ei osanud inglise keelt.
  • 2017. aasta detsembris võtsid vennad Joseph Dasilva ja Travis Dasilva Tais püksid jalast ja näitasid Buddha kujule oma paljast tagumikku. Enam neid riiki sisse ei lasta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles