Pere ohutus ei ole kokkuhoiukoht!

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex

Kodu on meie pere kindlus, kus oleme kaitstud. Kes aga kaitseb kodu? Suitsuandurid päästavad elu, sest annavad põlengust kiire teate, misjärel saame kogu pere evakueerida. Aga edasi? Kui tulekustutit pole, saame vaid palvetada, et päästjad 3-5 minutiga kohale jõuaksid. Halbade asjaolude kokkulangemisel, nagu ummikud, kodu kaugus depoost, raskesti leitav asukoht jms, pole päästjatel kohale jõudes enam palju teha.

Kvaliteetne tulekustuti on ainus vahend kindluse päästmiseks. Sellega saab ise põlengu summutada selle algstaadiumis, kui tulekolle on alles väike.

Seega, tulekustuti tuleb valida parim saadaolev! See tagab seadme töökindluse, piisava efektiivsuse ja pika eluea. Pererahvale aga rahuliku une ja kindla teadmise, et õnnetuse korral on kohe võtta hea abivahend, millega suurem kahju ära hoida.

TAMREX Premium 6 kg pulberkustuti on parim, mida Eesti turul pakutakse. See on enneolematult hea võimekusega, kvaliteetsetest komponentidest kokku pandud, töökindel, mugavalt 10 aastase hooldusvälbaga ning teenib teid kolmkümmend ja enam aastat.

Foto: Tamrex

Parim kustutusvõimekus: 55A 233B C

Efektiivsusklassid on sellel pulberkustutil võrdsed kaks korda suurema, 12kg kustuti näitudega. Võtmesõna on siin erakordselt tõhusal pulbrisegul. Nõrgematel kustutitel on küll sama hulk pulbrit, võibolla isegi samad efektiivsusklassid, kuid kustutusvõimekus sellegi poolest kehvem, sageli koguni vähim lubatud, et tagada standardis nõutud miinimum töövõime. Minimaalset kaitset ei taha oma perele aga arvatavasti keegi.

Kvaliteetne kest ja pikk hooldusvälp

Lisaks on TAMREX 6kg Premium pulberkustuti korraliku paksu kesta ja vähimate võimalike keevisõmblustega. Seetõttu tuleb survetesti see kustuti tuua iga 10 aasta järel. Tugevast plastikust kustutijalg pikendab seadme eluiga ning kaitseb põhja kriimustuste jt väikeste vigastuste eest.

Tippklassi koostekomponendid

Kõik selles tulekustutis on pisut parem. Kroomitud metallist roostevaba päästik näeb kena välja, aga on ka vastupidavam ja tugevam kui harilikud. Voolik on tehtud kvaliteetsest EPDM kummisegust, mis aja jooksul ei pragune. Vooliku keermeosa on sellel kustutil metallist, paljudel teisel aga plastikust, mis kahjuks nõrgaks kohaks osutub. Ülerõhu kontrollventiilile lisaks on ka manomeetri kontrollimise võimalus ning kaitseklapp üleliigse rõhu välja laskmiseks.

10-aastane garantii

Eesti rahvusmustriga kaunistatud nägus tulekustuti sobib kaasas oleva seinakinnitusklambriga paigaldada erinevatesse interjööridesse. TAMREX 6kg Premium pulberkustutile annab TAMREX 10. aastase garantii!

Mõistlik hind: 79.- €

Nii hea pulberkustuti saate endale osta vaid 79.-€ eest. Võttes arvesse kolme või enama aastakümne pikkust eluiga, seadme väga head kvaliteeti ja suurepärast sooritusvõimet, on tegemist väga hea hinnaga. Pealkirja juurde tagasi tulles, oma pere ja kodu kaitseks ei ole seda kindlasti mitte palju maksta. See on võrreldav perenaise juuksuriskäigu korraga või ühe tõsisema toidupoe arvega.

Vaadake järgi, kus asub lähim TAMREXi kauplus ning viige oma uus Premium pulberkustuti koju juba täna!

Copy
Tagasi üles