Tulevastele pruutidele: osta pruutkleit ja tee head

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Märtsis sai Pulma peaprooviga „I do“ avapaugu kevadsuvine pulmahooaeg. Spetsiaalselt Peaproovi tarvis õmmeldud pruutkleit läheb ürituse järgselt heategevuslikule enampakkumisele, et üks õnnelik tulevane päris pruut saaks selles oma jah sõna öelda. Oksjonilt saadud tulu annetatakse Minu unistuste päevale, et ühe pruudi unistus saaks täita ühe raskel teekonnal oleva lapse unistuse.

9. märtsi õhtul peeti Eesti lennuakadeemias maha Kadi ja Kristjan Nuuma pulm, mida juhtis  pulmaisa Veikko Täär. Külalised kinkisid pruudile ja peigmehele lilli, tehti ühispilt ning istuti rikkalikku pidulauda.

Tegelikult polnud see pulmapidu päris, sest Kadi ja Kristjan Nuuma on juba kolm aastat abielus. Tegu oli libapulmaga, kus noorpaarid, kes soovivad ise lähiajal abielluda, ideid said koguda.  Pulma peaproovi «I do!» korraldasid restorani Ylicool ja pidude korraldusfirma Decoria Art eestvedajad. Pulma peaproovi korraldaja Kathy Tammeorg selgitas, et paljudel abiellujatel ei ole ettekujutust, milline nende pulmapidu võiks olla, ning noored pole ka kursis sellega, milline üldse üks pulm välja tänapäeval välja näeb, mida ja millises järjekorras tehakse, kuidas kaunistatakse jne.

Kadile lõi kleidi Lizkiz Couture disainer Mariliis Pinn, kes on oma kasvavasse tülli-impeeriumisse haaranud ka Mi Butterfy brändi, mille eesmärk on just luua unikaalseid ja naiselikke pulmakleite, tüllseelikuid ja pitspluuse. «Iga neiu on väärt oma unistuste kleiti,» usub Mariliis. «Pruudiga koos kleiti disainides on võimalik just see unistus täita.» Peaproovi pulmakleidis on tegelikult peidus kaks kleiti. Põhikleit ise on pitsist ülemise osa ja rohke tülliga voogav kleit. Kleidi teeb aga eriliseks ja uhkeks eemaldatav pitsist paanidega pealis-seelik, mille siidist vööd ehivad kristallid ja pärlid. «Kleit oli imeilus, kerge ja seljas väga mugav. Tantsimiseks sain pealmise puhvisosa ära võtta, et tantsuplatsil parem keerutada oleks! Super hea lahendus,» kiidab modellina mitmeid pulmakleite kandud pruut Kadi.

Foto: Erakogu

Pulma peaproovi korraldajate eesmärk polnud peoga tulu teenida. Kogu osalustasu annetati vähiravifondile Kingitud Elu ja Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile. Pruutkleidi müügist teenitud tulu annetatakse MTÜle Minu unistuste päev, et täita võimalikult paljude laste unistusi. «Kes unistab oma uhkes kleidis keerutada kui printsess, kes soovib lennata, kes piparkooke teha. Soovime, et usinad vabatahtlikud saaksid täita võimalikult palju unistusi,» lisab Mariliis.

Kleit on suurusele 38, sobib kõige paremini pikkusele 165-170 (olenevalt kontsa kõrgusest) ning katsuda ja proovida saab Mi Butterfly stuudios Tööstuse 48. Lepi aeg kokku helistades 53422654.

Loomulikult kohandame kleidi kandjale nii mõnusalt ihu kallistavaks, et peigmees ei saa aru, miks kleiti kuidagi õhtul hilja seljast ära ei taheta võtta.

Oksjon toimub 24.03 ja oma pakkumise saab teha 12:00 – 22:00 selleks loodud ürituse all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles