Fotod ja video: üliõpilased kogunesid kõrghariduse toetuseks Stenbocki maja ette (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12 kogunesid üliõpilased ja kõrghariduse tuleviku üle muret tundjad Toompeal Stenbocki maja ette rahumeelsele aktsioonile. 

Meeleavaldusega soovitakse tuua esile kolme suurt puudujääki Eesti kõrgharidusvaldkonnas: kõrgharidus on alarahastatud, sotsiaalsete garantiide ja õppelaenusüsteem on tudengivaenulik ning doktoranditoetus ei küündi määrani, mis täidaks toetuse eesmärki. Üliõpilased ootavad nendele puudujääkidele lahendusi tulevaselt valitsuselt.

Aktsioonil võtab üliõpilaste nimel sõna Eesti Üliõpilaskondade Liidu juht Britt Järvet, seejärel on õppejõudude ja teadlaste esindajana sõna Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituudi vanemteadur Andi Hektoril.

Eesti Üliõpilaskondade Liit (EÜL) on üliõpilaste katusorganisatsioon, mille missiooniks on esindada Eesti üliõpilaste hariduslikke ja sotsiaalmajanduslikke huve ning kaitsta tudengite õigusi.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles