Dropbox rakendas tasuta paketile kolme seadme piirangu

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hardi Keerutaja

Kontod, kuhu on ühendatud rohkem, kui kolm seadet, jääb kõik alles. Lihtsalt enam ei saa neid üle kolme lisada, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Pilveteenus Dropbox tegi vaikselt ära uuenduse, peale mida saavad tasuta konto omanikud järgi ühendada korraga ainult kolm sülearvutit, tahvlit või telefoni, kui just ei maksta teenuse eest kuutasu.

Kasutajad, kellel oli enne märtsikuud (2019) kasutuses rohkem, kui kolm Dropboxiga ühendatud seadet, võivad need alles jätta. Mida ei saa teha, on lisada uusi. Näiteks ostes uue telefoni või arvuti ning soovides sealt ligi pääseda Dropbox’is olevatele failidele, siis tasuta paketi puhul võib selle lisamisega tekkida probleem. Kui üle kolme seadme oli juba eelnevalt järgi, siis tuleks uue lisaseadme sünkroniseerimiseks hakata maksma Plus või Professional paketi eest. Teine võimalus on harjuda ära pidevalt seadmeid lahti ja seejärel uuesti järgi ühendama. Mobiilsed seadmed loetakse samuti kolme hulka. Nii et kui konto on ühendatud sülearvutiga, telefoniga ja tahvelarvutiga, siis on uus limiit juba täis.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles