Esiliigas võib tekkida nelja tiimi surnud ring

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumb mullustest finalistidest sel hooajal medalimänge kõrvalt vaatama peab, selgub tuleval teisipäeval Haljalas.
Kumb mullustest finalistidest sel hooajal medalimänge kõrvalt vaatama peab, selgub tuleval teisipäeval Haljalas. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa Kossuliiga meistriliigas tehti sel nädalal algust veerandfinaalidega. Play-off-mängud avasid mullused finalistid RLV Massive ja RSK Tarvas.

Kompavalt ja kinniselt alanud mängus lõppes esimene veerandaeg seisul 13:13. Teisel perioodil õnnestus aga RLV Massive meeskonnal teha 9:0 spurt, mis nad poolajaks 39:29 eduseisu viis. Teise poolaja algus möödus samuti külaliste kontrolli all, kes viimaseks veerandajaks vahe juba 13-punktiliseks kasvatasid (63:50).

Kohtumise otsustavas faasis ärkas ka RSK Tarvas, kes nelja minutiga 11:0 spurdi tegi ja vahe vaid kahele punktile vähendas. Neli minutit enne kohtumise lõppu asus Tarvas kohtumist ka 68:67 juhtima ning mäng lõppes põnevas punkt-punkti heitluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles