Nordica hakkab serblastele allhanget tegema

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 28JUL17. Nordica lennukid Tallinna lennuväljal.. Foto: Erik Prozes, Postimees
Tallinn. 28JUL17. Nordica lennukid Tallinna lennuväljal.. Foto: Erik Prozes, Postimees Foto: Erik Prozes / Postimees

Nordica ja Poola riikliku lennufirma ühisettevõte Regional Jet alustab 1. juunil koostööd Air Serbiaga, kellele osutatakse lennuteenust.

Leping kehtib neli kuud ja kokkuleppe kohaselt hakkab Eesti lennuettevõtte 88-kohaline lennuk CRJ900 koos meeskonnaga paiknema Belgradis, kust täidab täiemahulist lennuprogrammi. Nordica sõnul on tegemist hea ja kasumliku tehinguga ning eksporditeenuste müük kasvab lähiajal veelgi. Regional Jet osutab praegu teenuseid nii LOTile, SASile kui ka Nordicale.

29. märtsil alustab kodumaine lennufirma Nordica üleminekut suvisele lennugraafikule. 

Läheneval kõrghooajal lendab Nordica Tallinnast 14 otsesihtkohta. Peale aastaringsete Stockholmi, Kopenhaageni, Kiievi, Brüsseli, Viini, Vilniuse, Varssavi ja Müncheni liinide saab sel suvel lennata otse Trondheimi ning eestimaalaste seas väga populaarseks muutunud suvituspaikadesse Odessasse, Constanțasse, Ohridi, Nice’i ja Aadria mere äärsesse Spliti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles