Politsei tabas Keskerakonna akent sodinud mehe (12)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kahtlustab pildil olevat meest Keskerakonna kontori akna sodimises.
Politsei kahtlustab pildil olevat meest Keskerakonna kontori akna sodimises. Foto: Politsei

Politsei tabas mehe, keda kahtlustatakse 17. märtsil Keskerakonna büroo akende sodimises.

Mees sodis 17. märtsil kella 13.50 ajal Tallinnas Narva maanteel asuva Keskerakonna büroo aknaid. Politsei sai sodimisest teada samal päeval meedia vahendusel, hädaabinumbrile 112 kõnesid juhtunust ei laekunud. Kui korrakaitsjad sündmuskohale jõudsid, olid aknad puhastatud.

Arvatav sodija.
Arvatav sodija. Foto: Politsei

«Politseinikud vaatasid läbi lähedalasuvad turvakaamerate salvestised ning kahtlustame, et sodija oli piltidel olev mees. Palume kõigil, kes mehe ära tunnevad, helistada Kesklinna politseijaoskonna numbril 612 5496 või saata kiri aadressil helme.kynnapuu@politsei.ee,» ütles Kesklinna politseijaoskonna juhtivuurija Inna Toater.

Kirjeldusele vastavat meest märkasid Tallinna linnavolikogu ees täna veidi peale kella 15 mupo ametnik ja üks tähelepanelik kodanik, kes mõlemad andsid sellest politseile teada. Politseinike saabudes oli volikogu ees kirjeldusele vastav 40-aastane mees, kellele edastati kutse ilmuda homseks politseisse ütlusi andma.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles