Tippjuuksurid jagavad sel nädalal stiilisaladusi: trendid iganevad, aga stiil kestab igavesti

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Massimo Morello
Pildil on Massimo Morello Foto: Silver Raidla www.raidla.net

Kevade saabudes tahaks igaüks endki pisut värskendada. Moodsam soeng käib kevadise stiilipuhastuse juurde. KEVIN.MURPHY staarjuuksurid annavad nõu, kust ja mida eeskujuks võtta.

KEVIN.MURPHY Eesti GOLD.KEY koolitaja Risto Pillaroo sõnul on eestlased üsna suured moehuvilised ning juuksuritooli jõudes tuntakse trendide vastu huvi. “Isegi, kui inimene eelistab jääda klassikalise soengu või lõikuse juurde, siis soovib ta ikkagi olla teadlik hetketrendidest,” räägib ta.

Itaallane Massimo Morello, KEVIN.MURPHY stilist ja tippjuuksur, näeb viimaste aastatega juuksetrendides olulist muutust. Morello meenutab, et 90ndate juuksed olid super-glamuursed ja igapäevaselt pea teostamatud. 2000ndate kuulsused olid ajakirjade kaantel ja näitasid rohkem tarbijasõbralikke lähenemisi. Praegusel ajal näeb tippjuuksur, et hinnatakse individuaalsust ja personaalsust, mitte nii väga kindla moesuuna järgimist.

Mis soengud sel kevadel moes on ehk juustele filtride peale

“Vastus on kohati naljakalt lihtne... Moes oled sina! See kõlab veidi liiga lihtsalt, aga samas on nii meeletult vabastav. Kõik, mis teeb sind eriliseks, individuaalseks ja kordumatuks. See ongi moes,” rõõmustab Pillaroo, “KEVIN.MURPHY nimetab seda RIGHT.WRONG. ehk siis kõik, mis on vale, on õige.” Koolitaja sõnul on see võimalus olla vaba ning kombineerida omavahel asju, mis esmapilgul ei peaks kokku sobima.

Ühtlasi on tema sõnul toimunud huvitav muutus juuksevärvide maailmas. Eriti toob Pillaroo esile juuksetoonile nimetatud varjundites filtrite lisamise. “Jah, nii on. Enam ei lisata filtreid mitte ainult oma sotsiaalmeedia piltidele, vaid seda saab teha KEVIN.MURPHY salongides oma juuksevärvile, andmaks erinevas valguses uusi kauneid nüansse ja alatoone,” tutvustab ta.

Ka Morello sõnab, et mood liigub tänapäeval nii mitmes eri suunas, et ühte kindlat trendi pole: “Usun õige ja vale kooslust: klassikaline juukselõikus viimistletud teistsuguse tekstuuriga, glamuurne soeng mattrohelise või metallik-aprikoosi värviga.” Millise trendi sooviks ta aga ajaloohõlma jätta? “Krunnid. Neid on aasta jooksul liiga palju nähtud.”

Pildil on Risto Pillaroo
Pildil on Risto Pillaroo Foto: Silver Raidla www.raidla.net

Kuidas trende tundmata moekas olla?

Et olla trendikas, ei pea teadma trende. Just seda usub itaallasest stilist ning lisab, et nii mõnigi ikooniline persoon on järginud vaid iseenda maitset. “Trendid iganevad, aga stiil kestab igavesti,” lausub Morello. Sellegi poolest tasub meelde jätta mõned nipid.

“Särav juus on naise parim sõber. Kui sa pole kindel, millele juuste moes raha panna, investeeri tervetesse juustesse,” soovitab tippjuuksur. Eriti tasub juuksehooldustoodetest otsida antioksüdante. Antioksüdandid kaitsevad jõuliselt juukseid, uuendavad ja lisavad kiharatele sära. KEVIN.MURPHY sarjast pärit YOUNG.AGAIN igapäevane seerum on rahvusvahelise juuksestaari lemmik. “Korra kasutad ega taha kunagi enam selle juurest tagasi minna – garanteeritud!” lubab ta.

Värsked juuksetrendid juba sel nädalavahetusel

Sel nädalal on võimalik näha uusi juuksetrende Tallinn Fashion Week raames. Publikule pakutakse lisaks rõivamoele ka põnevaid leide soengumoest. Ka juuksurid ise saavad Pillaroo sõnul oma inspiratsiooni ja teadmised paljustki koolitustelt, ajakirjadest ja moeshowdest, nagu praegu käimas olev Tallinna moenädal.

Tallinn Fashion Week toimub neljapäevast laupäevani. Piletid moenädala sõudele on müügil Piletilevis.

Copy
Tagasi üles