Video: Lady Gaga kallim on Jeremy Renner, mitte Bradley Cooper?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Renner filmis «Tasujad»
Jeremy Renner filmis «Tasujad» Foto: CAP/MFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Lauljanna Lady Gaga lükkas pärast 24. veebruari Oscari-gala sensuaalset esinemist ümber jutud, et tal on näitleja Bradley Cooperiga midagi susisemas, kuid sellest hoolimata levivad kõlakad, et Lady Gagal ja Cooperil tekkis filmi «A Star Is Born» võtetel salasuhe.

Väljaanne US Weekly sai jutule 32-aastase Lady Gaga lähedase isikuga, kelle teatel on lauljannat viimasel ajal nähtud 48-aastase näitleja Jeremy Renneri seltsis.

Lady Gaga 17. märtsil Los Angelese moegalal
Lady Gaga 17. märtsil Los Angelese moegalal Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures / BT/Scanpix

Kõmufotograafide teatel olid Lady Gaga ja Renner koos mehe kuueaastase tütre Avaga sel nädalal einestamas Los Angelese ühes nooblimas restoranis Pumpis.

Ava ema on Renneri endine naine, kanadalanna Sonni Pacheco.

Oscari võitjast Lady Gaga läks oma kihlatust Christian Carinost selle aasta alguses lahku ega ole lahkumineku põhjust avaldanud.

Jeremy Rennerit tuntakse filmidest «The Hurt Locker» (Piinakamber), «Mission: Impossible – Ghost Protocol» (Võimatu missioon: variprotokoll), «The Avangers» (Tasujad), «The Bourne Legacy» (Bourne’i pärand), «Mission: Impossible – Rogue Nation» ( Võimatu missioon: salajane rahvas) ja «Captain America: Civil War» (Kapten Ameerika: kodusõda).

Jeremy Renner 2018
Jeremy Renner 2018 Foto: Alberto E. Rodriguez / AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles