Tippjuht näeb vajadust lehmakarja kõvasti suurendada

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta põllumehele Margus Mullale (paremal) Olustvere mõisas tippjuhi auhinna kätte andnud maaeluminister Tarmo Tamm (vasakul) kiitist tänavust valikut ja ütles, et tiitel läks uuendusmeelsele ja optimistlikule juhile.
Aasta põllumehele Margus Mullale (paremal) Olustvere mõisas tippjuhi auhinna kätte andnud maaeluminister Tarmo Tamm (vasakul) kiitist tänavust valikut ja ütles, et tiitel läks uuendusmeelsele ja optimistlikule juhile. Foto: Elmo Riig

Kui maaeluminister Tarmo Tamm hakkas reedel Olustvere lossis välja kuulutama tänavust põllumajanduse tippjuhti, tõdes ta aukirjal nime nähes, et on tolle mehega kokku puutunud küll ja paar korda tal külaski käinud.

Eesti aasta tippjuhiks kuulutati põllumeeste konverentsil Margus Muld. Tema tegevust ei saa piiritleda ühe piirkonnaga, vaid tema hallata on aktsiaselts Väätsa Agro Järvamaal, osaühing Kaiu LT Raplamaal ja Kärla põllumajandusühistu.

«See viimane asub Saaremaal,» lausus tippjuht. «Meil on kõik kolm farmi eri maakondades.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles