Video: Messi naasis karjääri pikimalt koondisepausilt, kuid Argentina jäi häbisse

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina meeste jalgpallikoondise kaptenipaela kandnud Lionel Messi (vasakul) tagasitulek lõppes pettumust valmistavalt.
Argentina meeste jalgpallikoondise kaptenipaela kandnud Lionel Messi (vasakul) tagasitulek lõppes pettumust valmistavalt. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

FC Barcelona jalgpalliklubi staarmängija Lionel Messi naasis Argentina rahvuskoondisesse esimest korda pärast mullu suvel peetud MMi, kui kaheksandikfinaalis jäädi tulemusega 3:4 alla hilisemale maailmameistrile Prantsusmaale. Seega möödus mälestusväärsest trillermängust täpselt 256 päeva.

Nimetatud perioodi jäi Argentinal kuus sõpruskohtumist, millest võideti neli, mängiti viiki üks ning kaotati samuti üks. Eile lisandus veel üks allajäämine, kui Madridis toimunud maavõistluses tunnistati olenemata 31-aastase Messi lisandumisest Venezuela 3:1 paremust.

Seejuures oli Messi kogu kohtumise väljakul, kuid ta tundis valu kubemelihases ning jätab seetõttu teisipäevase sõprusmängu Marokoga vahele. Vigastus polevat aga väga tõsine ning vutistaari on nädala jooksul taas väljakule oodata.

Eilses vastasseisus viis Newcastle Unitedi ründaja Salomon Rondon juba kuuendal mänguminutil Venezuela juhtima ning avapoolaja lõpus duubeldas seisu kaheväravaliseks Jhon Murillo. Ehkki 59. minutil avas Argentina Lautaro Martineze tabamusest samuti väravaarve, siis lõppseisu vormistas 75. minutil penaltipunktilt skoorinud Josef Martinez.

Argentina koosseisust puudusid peatreener Lionel Scaloni otsuse kohaselt nii Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuain (Chelsea) kui ka Mauro Icardi (Milano Inter).

Argentina – Venezuela kohtumise tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles