TMW avalikustas kogu konverentsi kava

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TMW konverents toimub EKA uues hoones.
TMW konverents toimub EKA uues hoones. Foto: Tõnu Tunnel, Eesti Kunstiakadeemia

Juba järgmisel reedel ja laupäeval toob TMW konverents kümned asjatundjad Eesti Kunstiakadeemia uude hoonesse arutlema selle üle, kuidas mõjutab kunst majandust.

Reedel, 29. märtsi teemadevalikusse mahub nii ööklubi juhtimise A ja O (ning EI) kui ka mõtteid ja näiteid sellest, kuidas muusikamaailmas kaugemale jõuda, kas siis andmete kasutamise kaudu, või elektroonilise muusika skenest šnitti võtmisega. Teiste seas diskuteerivad Briti graafilise disaini legend Malcolm Garrett, rahvusvaheliste ülesannete ja projektide juhtimises ääretult kogenud Gunvor Kronman, popmuusika Soome Warhol Jimi Tenor, mitmekülgne muusik, kirjanik ja filmimees Barry Adamson ning paljud teised mõjukad ja suurepärased esinejad! Uuri lähemalt

Konverentsi teisel päeval, 30. märtsil aga uuritakse, millised helid ümbritsevad neid lugusid, mida ekraanidelt jälgime? Mis roll on visuaalteoste juures muusikanõustajal ja kas festivali korraldamine on glamuurne äri või halastamatu olelusvõitlus? Kus on kohaliku artisti prioriteedid oma muusika müügis ja kas tulevik kuulub striimimisele? Need on vaid mõned teemadest, mille üle arutlevad rokikirjanik Zoë Howe, Fyre festivali piloot Keith Siilats ja veel paljud teised. Samuti toimuvad TMW kuulamissessioonid, kus saab kõrva peale panna festivalil esinevatele artistidele. Uudista konverentsi teise päeva kava siin ja hangi pilet TMW veebipoest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles