Nädala algus tuleb vihma ja lörtsiga

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala alguse ilm on muutliku temperatuuri ja sademetega.
Nädala alguse ilm on muutliku temperatuuri ja sademetega. Foto: Lilli Tölp

Nädal algab muutlikult. Pilves selginemistega ilm vaheldub vihma- ja lörtsisajuga. 

Homme öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib veidi sadada. Puhub läänekaare tuul 3–9, öö hakul rannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on Pärnumaal nulli ringis.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärnumaal sajab nõrka vihma. Pärastlõunal loodest alates taevas selgineb ja sajuhood harvenevad. Puhub läänekaare tuul 3–9, pärastlõunal saartel loodetuul iiliti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 6 kraadi.

Teispäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Puhub loodetuul 3–9, rannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb –3 ja –1 kraadi vahele.

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub loode- ja põhjatuul 4–10, rannikul iiliti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 0 ja 3 kraadi vahele.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega, sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3–9, rannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb –4 ja –2 kraadi vahele.

Päev tuleb muutliku pilvisusega. Õhtul sajab kohati lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3–9, rannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 1 ja 3 kraadi vahele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles