See lihtne sõna on õnneliku abielu saladus (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Õnneliku suhte saladus on lihtsamast lihtsam. 

Mäletad veel suhte algusaegu, kui kallima valmistatud hommikusöök tundus kõige armsama asjana maailmas? Nüüd aga ei pane sa tähelegi, kui kaaslane sulle hommikuse võileiva ulatab, sest see tundub nii loomulik. 

Kuigi pikaajaline suhe toob kaasa palju positiivset, on sellise suhte üks miinuspooli see, et üksteist hakatakse iseenesestmõistetavana võtma. 

Ajakirjas Personal Relationships avaldatud küsitlusest selgus, et tervisliku ja õnneliku abielu saladuseks on tänulikkus. Teadlased küsisid 468 abielus inimeselt nende finantsilise heaolu, omavahelise suhtluse ja tänulikkuse näitamise kohta. 

Tunne, et sind hinnatakse, mõjutab otseselt su abielu kvaliteeti ja määrab ära, kui pühendnud sa suhtele oled. Teadlased ütlevad, et lihtne «aitäh» ütlemine oma partnerile mõjub piisavalt võimsalt, et kindlustada õnnelik pikaajaline suhe, kirjutab PureWow.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles