Politsei eest Ford Sierraga põgenenud juht oli narkojoobes

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeva õhtul ja ööl vastu pühapäeva oli politsei Tartus väljas lisajõududega selleks, et korraldada mastaapsem kontrollaktsioon sõidukijuhtide kainuse kontrollimiseks. Erilise tähelepanu alla võeti narkojoobes või narkootilisi aineid omada võivad sõidukijuhid.

Politseireidi käigus avastati kahest sõidukist taimset puru, mis sarnanes kanepiga. Aine saadeti ekspertiisi, et selgitada täpsemalt, millega tegu. Ühtlasi tabasid politseinikud kaks autojuhti, kellele tehtud narkokiirtest andis põhjust arvata, et nad võivad olla narkootikume tarvitanud.

Mõlemad juhid saadeti narkoekspertiisi. Neist üks autojuht oli sama, kes Tartus Laial tänaval politsei peatumismärguannet eiras ning Kalda teel kaupluses kinni peeti. Ekspertiisi tulemus kinnitas, et ta oli narkojoobes, ning ta on kuriteos kahtlustavana kinni peetud.

Muu hulgas avastas politsei sama reidi käigus kaks sohvrit, kes olid alkoholi tarvitanud, kahel juhil puudus juhtimisõigus, üks ei kasutanud turvavööd ning üks ületas kiirust. Kõigi suhtes alustati menetlust.

Politsei teeb selliseid kontrollaktsioone süsteemselt ning kõnealuse reidi tulemuse tõttu võib lähiajal oodata teisigi lauskontrolle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles