Vandenõuteoreetik tahab, et Elon Musk tooks Kuult ära tulnukate kosmoselaeva tehnoloogia

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA kosmoseagentuuri NASA Apollo 8 meeskonna tehtud foto 24. detsembril 1968, millel on näha Maad vaadatuna Kuu juures lennanud kosmoselaevast
USA kosmoseagentuuri NASA Apollo 8 meeskonna tehtud foto 24. detsembril 1968, millel on näha Maad vaadatuna Kuu juures lennanud kosmoselaevast Foto: - / AFP/Scanpix

Tuntud ufokütt ja vandenõuteoreetik Scott Waring tegi Lõuna-Aafrika päritolu kosmoseärimehele Elon Muskile ettepaneku tuua Kuult ära tulnukate kosmoselaeva seadmed ja tehnoloogia. 

Waringi teatel leidis ta mõned aastad tagasi Kuu Watermani kraatrist maavälise suure emalaeva, mille pikkus võib olla kilomeetreid, edastab express.co.uk.

Watermani kraater asub Kuu tagumisel küljel ja seda ei ole Maalt otse näha.

Maa kaaslane Kuu
Maa kaaslane Kuu Foto: Bullit Marquez / AP/Scanpix

Ta on veendunud, et kosmosetehnoloogiat arendavatel teadlastel ja ärimeestel on sellest laevast palju õppida, kuna selles on informatsiooni ja tehnoloogiat, mida meie planeedil ei leidu.

«Saatsin Elon Muskile juba sellekohase tviidi. Minuga on Twitteris kontakti võtnud paljud inimesed, kes peavad maavälise tehnoloogia uurimist heaks ideeks,» lausus teoreetik.

Waring on arvamusel, et kui inimesed tõesti tahavad lennata meie planeedist ja Kuust kaugemale, siis tuleks USA NASAl ja teistel kosmoseorganisatsioonidel huvituda maavälistest lennumasinatest.

UFO ekspert teoretiseeris, et Kuul olev tunukate laev või isegi laevad võivad olla veel töökorras, kuid millegipärast maaväliste olendite poolt maha jäetud.

Ufoteoreetik Scott Waringi arvates on Kuu Watermani kraatris tulnukate emalaev (oranž)
Ufoteoreetik Scott Waringi arvates on Kuu Watermani kraatris tulnukate emalaev (oranž) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Toon võrdluse meie eluga. Tahame aina paremaid nutitelefone ja kui telefon on aegunud, siis ostame uue. Sama võib kehtida ka tulnukate kosmoselaevade kohta. Uus mudel on parem ja efektiivsem kui vana,» selgitas Waring.

Vandenõuteoreetiku arvates võib olla suures kosmoselaevas palju huvitavat ja inimkonnale tehnoloogiliselt kasulikku, kui pidada silmas Marsile ja teistele meie süsteemi planeetidele lendamise soovi.

«Me võime saada sellise tehnoloogia, mis tõesti viib inimkonna meie süsteemi äärealadele,» nentis teoreetik.

Waring on varem öelnud, et Kuul on tulnukate baas, kuid see asub pinnases ja selle tõttu ei ole näha, mida maavälised olendid seal teevad. Teoreetiku andmetel asub see baas Kuu Zeemani kraatris.

Kas Waringi ufo väide vastab tõele või mitte, kuid Muski firmal SpaceX on plaanis lähiajal hakata lendama Kuule.

Elon Musk esinemas 14. märtsil 2019 Californias
Elon Musk esinemas 14. märtsil 2019 Californias Foto: Frederic J. Brown / AFP/Scanpix

SpaceX esimene kosmoseturist on jaapanlasest miljardär ja kunstimetseen Yusaku Maezawa, kes peaks ümbes Kuu lennu tegema 2023. aastal.

SpaceX-il on tulvikus plaanis teha mitmeid kosmoselende, millest osa on turismi- ja osa uurimislennud.

Musk ei ole Waringi tviidile avalikult vastanud ega seda kommenteerinud. Samuti ei ole teada, mida see kosmoseärimees arvab maavälistest olenditest ja nende väidetavast Kuu baasist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles