Vettel usub, et tiitlimängus löövad kaasa kuus sõitjat

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (Ferrari) loodab mõistagi vormel 1 hooaja lõpetada teistest eespool, kuid ootab sellegipoolest tiitlivõidu nimel tihedat võitlust.
Sebastian Vettel (Ferrari) loodab mõistagi vormel 1 hooaja lõpetada teistest eespool, kuid ootab sellegipoolest tiitlivõidu nimel tihedat võitlust. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Neljakordne vormel 1 maailmameister Sebastian Vettel (Ferrari) usub, et tänavusel hooajal on tiitlimängu kaasatud kuus sõitjat.

Hooajaeelsetel testidel Barcelonas näitasid parimat minekut Ferrarid, kuid märtsi keskpaigas peetud avaetapil Austraalias võtsid kaksikvõidu Mercedese piloodid Valtteri Bottas ja tiitlikaitsja Lewis Hamilton. 31-aastane Vettel lõpetas poodiumi viimasele astmele kerkinud Max Verstappeni (Red Bull) järel neljandana ning sakslase värske tiimikaaslane Charles Leclerc viiendana.

Kogu hooajale otsa vaadates tunnistas Vettel, et kõigil kolmel suurel meeskonnal (Mercedes, Ferrari, Red Bull) on potentsiaali teha tänavu tugev aasta. «Me tegeleme esmajärjekorras ikka endaga ning loodetavasti oleme kahekesi (Vettel ja Leclerc – toim) teistest eespool, kuid ma arvan, et tegelikult kujuneb võitlus väga tihedaks,» rääkis Vettel Motorspordile.

«Kõik kuus sõitjat (Bottas, Hamilton, Vettel, Leclerc, Verstappen, Pierre Gasly – toim) tahavad oma sõna sekka öelda ning loodetavasti püsime kõik võimalikult kaua võitluses,» lisas ta.

Hooaja teine etapp Bahreini GP on kavas juba sel nädalavahetusel.

MM-sarja üldseis (1/21): 

Sõitjad:

  1. Valtteri Bottas (Mercedes) 26 punkti
  2. Lewis Hamilton (Mercedes) 18
  3. Max Verstappen (Red Bull) 15
  4. Sebastian Vettel (Ferrari) 12
  5. Charles Leclerc (Ferrari) 10

Meeskonnad: 

  1. Mercedes 44 punkti
  2. Ferrari 22
  3. Red Bull 15
  4. Haas 8
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles