Politsei otsib täna Tallinna Kaubamaja juures juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada
Ülekäigurada Foto: Eero Vabamaegi/Postimees

Estonia puiesteel Tallinna Kaubamaja juures juhtus õhtupoolikul liiklusõnnetus, milles sai kannatada 16-aastane jalakäija. Politsei otsib õnnetuse pealtnägijaid.

Esialgsetel andmetel sõitis mööda Estonia puiesteed suunaga Gonsiori tänava poole liikunud sinine buss Irisbus Crossway reguleeritud ülekäigurajal otsa sõiduteed ületanud 16-aastasele neiule, teatas PPA. Jalakäija ületas sõiduteed Viru keskuse poolt Kaubamaja suunas, esialgsetel andmetel ületas ta teed keelava tulega.

Buss lahkus sündmuskohalt. Kannatada saanud jalakäija toimetati haiglasse.

«Olenemata sellest, kes on liiklusõnnetuse põhjustanud, sündmuskohalt lahkunumine ja kannatanule abi mitte pakkumine on taunitav ja mõistmatu. Bussijuht oleks kindlasti pidanud kohale jääma ja teatama juhtunust numbrile 112,» ütles Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve avariigrupi juht Tanel Pajumaa.

Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel võtta ühendust numbril 612 3000 (E-R 8.00-19.00) või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles