Zidane plaanib rekordilise summa eest Reali tuua ka Mbappe

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Madridi Reali etteotsa saanud Zinedine Zidane plaanib suvel teha kõvasti kulutusi. Nüüd on väidetavalt sihikule võetud Kylian Mbappe palkamine.

Mõned nädalad tagasi vahendas France Football, et Zidane soovib meeskonda kindlasti tuua Liverpooli staari Sadio Mane'd. Lisaks on olnud juttu ka erinevatest pikematest nimekirjadest, kuid nüüd vahendab taas France Football, et Zidanel on lisaks Mane'le plaanis tuua meeskonda veel üks staar.

France Football väidab, et Zidane saab suvel ostude jaoks koguni 500 miljonit eurot. Suurem osa sellest on olemas ning lisaks loodetakse Gareth Bale'i müügist saada veel lisaks 100 miljonit.

Selle raha eest soovitakse soetada aga PSG 20-aastane staar Mbappe, kes läheb väidetavalt Realile maksma maailmarekordilised 280 miljonit eurot. Siiani on maailma kallimaks mängijaks Neymar, kes liitus 222 miljoni euro eest PSG-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles