Kesklinna politsei on tänavu tabanud kümmekond autorüüstajat

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Sel aastal on Kesklinnas ja Põhja-Tallinnas teada antud 33 auto lõhkumisest ja sissemurdmisest.

«Sellistes vargustes kahtlustatavaid oleme selle aja jooksul kinni pidanud kümmekond, kellest neli ka kohtu poolt vahistati. Praegu käib töö, et teha kindlaks viimasel ajal aktiivseks muutunud vargad. Sissemurdmised on toimunud pimedal ajal ning enamasti autodesse, kus on nähtaval kohal kott või mõni väärtuslik ese esi- või tagaistmel. Vargustega tekitatud kahjud jäävad vahemikku 60 kuni 6150 eurot,» teatas Kesklinna politseijaoskond sotsiaalmeedias.

«Oleme saanud sündmuskohtadelt ja inimestelt väärt infot, kuid praegu tegutsevaid vargaid pole õnnestunud veel tabada ja töö selle nimel käib. Meile on suureks abiks, kui inimesed annavad sissemurdmisest teada numbril 112 ja teevad seda esimesel võimalusel, et sündmuskohalt õnnestuks tõendeid koguda,» seisab postituses. Kui kellelgi on mõne piirkonnas toimunud varguse kohta infot või näevad sõidukitesse piiluvaid inimesi, siis palutakse sellest teavitada numbril 112 või meiliaadressil jaanus.sepp@politsei.ee

«Et varguse ohvriks langemist vältida, ärge jätke väärtuslikke asju nagu tööriistu ega ka spordikotte, ka tühjasid ööseks autosse. Politsei võib tabada küll toimepanija, kuid tekitatud kahju ei pruugi see hüvitada ja kaotatud vara te tagasi ei pruugi saada,» hoiatab politsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles