Aleksandr Popov: äkki jätaks esikonservatiivi perekonna siiski asjast välja? (2)

Aleksandr Popov
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
YouTube eemaldas oma platvormilt vihakõne alusel Varro Vooglaidi video
YouTube eemaldas oma platvormilt vihakõne alusel Varro Vooglaidi video Foto: Erik Prozes

Olen isegi olnud olukorras, kus pärast enda arvates vaimukat mõtteavaldust on asotsiaalmeedia maastikul kihama löönud külluslik kättemaksutorm, suur osa millest oli iseenesest juba väga naljakas ja huumoriprismat arendav. See on osa mängust ja ma aktsepteerin seda. Oled mees ütlema, ole ka mees tagajärgi kannatama. Või siis ole vähemasti valmis priske padjatäis pisaraid pritsima. Et hiljem oleks, mida elu üle järele mõeldes kuivama riputada.

Hiljutises meediaruumi täitnud infovoos jäi silma sarnane käitumine ühe kodumaise esikonservatiivi suhtes. Alternatiivina debatile või tema isikule suunatud mõtteväljendusele otsustati minna kunstilisemat rada pidi. Oma pahameel ja eriarvamused valati musikaalse performance tüüpi etteaste ahjuvormi ning kasutades võimalust esineda populaarse jutusaate otse-eetris, tõmmati käima kriitikakuulipilduja, mis oli muuhulgas suunatud tabama konservatiivse mõttemalli propageerija abikaasat ja nende lapsi. Sest eks ole ju asotsiaalmeedia maastikul leviv sõnum sedavõrd tabavam, intrigeerivam ja isegi šokeerivam, kui sõnumi lõpptarbija vaimusilmas seostub see eeskätt pere- ja beebipiltide, mitte habetunud meeste nägudega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles