Suurimate musklitega asevallavanem töötab Valgas

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selliste lihastega mehe juhtimise all võivad abivajajad end kindlalt tunda. Jüri Konrad kinnitab, et teiste aitamine on talle südamelähedane.
Selliste lihastega mehe juhtimise all võivad abivajajad end kindlalt tunda. Jüri Konrad kinnitab, et teiste aitamine on talle südamelähedane. Foto: Tiit Loim

Valga valla sotsiaalvaldkond peaks olema erakordselt võimekates kätes. Asevallavanem Jüri Konradi pea poolemeetrise biitsepsi ümbermõõduga käed suudavad rinnalt suruda 180 kilo.

Tähelepanelikumad inimesed on ilmselt märganud, et Valga vallavalitsuses lastekaitse ja sotsiaaltöö valdkonna eest vastutava Konradi füüsiline vorm ei paista päris Harju keskmine. Seda see tõepoolest polegi. Spordiga on mees tegelenud teadlikult teisest klassist alates. «Alguses tuli kergejõustik tollases Puka kaheksaklassilises koolis. Puka oli Eestis kergejõustikus alati esireas. Sprindid olid head, 100, 200, 400 meetrit. Kooli rekordid püsivad võib-olla siiani seal minu nimel. Kross ka, tuhandet meetrit sai joostud,» rääkis Konrad.

Karske elu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles