TMW Maitsed: milline salakoostisosa muudab La Muu jäätised nii maitsvaks?

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
La Muu mahejäätis
La Muu mahejäätis Foto: TMW pressimaterjal

Eesti esimene ökojäätis La Muu sündis 2012. aastal, mil sõbrad Rasmus Rask ja Priit Mikelsaar otsustasid missioonitundest hakata edendama Eestis mahetootmist. 

Priit oli selleks ajaks vedanud Biomarketi ökopoodide ketti juba üsna pikka aega, kuid enamik tema poes müüdavatest mahetoodetest olid pärit Saksamaalt, ehkki Eestiski tegutses palju mahepõllumehi.

Seetõttu loodigi koos Rasmusega La Muu, et Eesti mahetoodete töötlemisele hoogu juurde lisada. Jäätis on just selline toode, kus kõik peamised koostisosad (piim, koor, munad, marjad ja puuviljad) on kenasti kohalikelt mahetalunikelt kättesaadavad.

„La Muus tehakse Kalamaja parimat käsitööjäätist tragide jäätismeistrite käte abil ning üheks salakoostisosaks on alati ka peoga armastust,“ jutustab La Muu turundusspetsialist Birgit Tell.

Nii saavad jäätisesõbrad valida suure sortimendi vahel ja maiustada rahuliku südamega, teades, et La Muu kasutab 100% mahetoorainet ja hoolib planeedist. „Muidugi on meie jaoks oluline ka keskkond ning tegutseme selle nimel, et La Muu ökoloogiline jalajälg oleks väike,“ lisab Birgit.

La Muu pakub lisaks koorejäätistele ja sorbettidele ka vegan jäätiseid, seega tasub TMW ajal sammud seada La Muu Telliskivi kohvikusse, sest passiomanikke ootab seal -20% soodustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles