PM Korsikal. Evans võitlusest Tänakuga: olen lootusrikas

Siim Kaasik, Bastia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans Korsika rallil.
Elfyn Evans Korsika rallil. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Korsika ralli teisel võistluspäeva hommikuse läbimisega liidripositsiooni Ott Tänakule loovutanud M-Spordi sõitja Elfyn Evans naudib võitlust eestlasega.

Üheksa kiiruskatse järel kaotab Evans Tänakule kõigest 2,3 sekundiga. «Naudin Otiga võitlust väga, kuigi see on raske. Aga kui võitlus käib võidu peale, on see alati nauditav,» tõdes Evans.

M-Spordi sõitja jaoks polnud väga üllatav, et 47 km pikkusel katsel vahed sedavõrd väikeseks jäid – 7,5 sekundi sisse mahtus koguni viis sõitjat. «Kui arvestada kogu rallit, siis see üllatus pole. Ajalooliselt aga küll. Sel aastal on aga väga kõva võitlus.»

Üldjoones naudib Evnas Korsika asfaldil sõitmist. Päeva lõpuks on tema eesmärk Tänakust mööduda. «Ma ei tea, kas ma selles suhtes just enesekindel olen, aga lootusrikas küll. Peame teisel läbimisel kindlasti suruma, et Otist mööda saada. Aga peame mõtlema ka teistele. Mitte kedagi ei tohi praeguses seisus välja arvata, muidu oled lihtsalt rumal. Vahed ei ole nii suured, et seda teha. Meie eesmärk päeva lõpuks on tõusta liidripositsioonile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles