Varajane aprillinali? Kohtinguäpp Tinder hakkab meeste tegelikku pikkust kontrollima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tinder asub peagi kasutajate pikkust kontrollima.
Tinder asub peagi kasutajate pikkust kontrollima. Foto: Kuvatõmmis videost

Populaarne tutvumisrakendus Tinder teatas reedel, et peagi tuleb kasutusse tehnoloogia, mis võimaldab kasutajate tegelikku pikkust kontrollida.

Kohtinguäpp Tinder teatas, et õige pea saab rakenduses kasutajate tegelikku pikkust kontrollida ning kui sisestatud info vastab tõele, saab kasutaja profiilile «kinnitatud pikkuse märgise», vahendab Tinderi blogi.

Uus funktsioon toimib nii, et kasutaja sisestab oma tegeliku pikkuse ning lisab sellele pildi endast mõne ärihoone juures seismas. Seejärel kontrollib programm üle, kas proportsioonid on õiged, ning kui kõik on korras, saab kasutaja profiilile vastava märgise.

Nähtavasti on funktsioon vajalik, kuna paljud mehed valetavad kohtinguäppides oma pikkuse osas. Tinderi andmetel on tegelikult ainult 14,5 protsenti USA meestest pikemad kui 182 cm, nii et arvatavasti hakkab pikkade meeste hulk Tinderis õige varsti mühinal langema.

Mehed on avaldanud Twitteris arvamust, et kui juba pikkust kontrollima hakatakse, võiks ka tegelik kehakaal profiilile märgitud olla. Samuti kahtlustatakse, et Tinderi uus funktsioon on lihtsalt nali, mis avaldati kogemata paar päeva liiga vara ja mitte esmaspäeval ehk 1. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles