PM Korsikal. Tänak õnnetust rehvipurunemisest: ma ei mõista isegi, kuidas see juhtus

Siim Kaasik, Bastia
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Ott Tänakut ja Martin Järveoja tabas Korsika MM-ralli laupäevasel võistluspäeval ebaõnn, kui 11. kiiruskatsel lõhuti rehv ja nii langeti liidrikohalt kuuendale kohale.

«Ma tunnen ennast tõesti väga halvasti selle pärast, mis juhtus. Raske on seda seletada, ma ei mõista ka ise, kuidas see juhtus. See oli lihtne koht. Pidurdus enne vasakut kurvi, kus ilmselt tabasime veljega asfaldi serva ning koheselt purunes ka rehv,» selgitas Tänak rehvipurunemist.

«See on väga suur pettumus, meeskond on teinud head tööd, auto on olnud suurepärane. Tegin ka ise kõike, mida ma suutsin. Valmistusin selleks etapiks väga, sest teadsin, et see on meie jaoks üks raskemaid. Pärast sellist rasket tööd on sellega raske leppida,» lausus Tänak.

«Lõppude lõpuks olin heas hoos... Elu on selline. Minu naine saatis mulle enne viimast katset sõnumi, et peame vaatama suurt pilti, punkte on veel saadaval küll. Ralli lõppedes saame ehk taas veidi naeratada, oleme ju hästi esinenud. Vaatame, mis homme saama hakkab, võib-olla suudame kedagi veel ka püüda. Samuti üritame punktikatsel punkte teenida,» rääkis Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles