Läti NBA-korvpallur Kristaps Porzingist süüdistatakse vägistamises (2)

Silver Tabo
, reporter
Copy
Kristaps Porzingis.
Kristaps Porzingis. Foto: Christian Petersen / AFP

Korvpalliliigas NBA mängiv lätlane Kristaps Porzingis on sattunud New Yorgis uurimise alla, kuna New Yorgi politsei raporti järgi süüdistab üks ameeriklanna teda vägistamises, mis leidis väidetavalt aset mullu 7. veebruaril, teatab New York Post.

Vastava avalduse tegi naine politseile neljapäeval, olles seejuures oodanud enam kui aasta, kuna ta olevat Porzingisega arutanud võimaluse üle, et korvpallistaar maksab talle vaikimise eest 68 000 dollarit.

Porzingise vandeadvokaat Roland G. Riopelle eitas süüdistusi. «Oleme teadlikud härra Porzingise vastu esitatud kaebusest ning vaieldamatult eitame süüdistusi. Me ei saa kommenteerida käimasolevat uurimist. Palun saatke küsimused föderaalsele uurimisbüroole või riiklikule korvpalliliidule,» teatas Riopelle.

Porzingis kuulus 7. veebruraril 2018. aastal New York Knicksi meeskonna ridadesse, ent nüüd süüdistab 20ndates eluaastates naine 23-aastast korvpallurit sel päeval vägistamises, mis olevat toimunud vaid mõned tunnid pärast matši, kus lätlast tabas põlve ristatisideme vigastus, millest ta paraneb siiani. Väidetavalt elas ameeriklanna sarnaselt Porzingisele New Yorgis asuvas Sky nimelises hoones ning lätlane olevat ta sel päeval enda juurde kutsunud.

Käimasoleva aasta alguses liitus Porzingis Dallas Mavericksi meeskonnaga, kuid nende eest ta veel vigastuse tõttu mänginud pole.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles