Levadia lustis Maarduga, Kuressaare karistuslöögid murdsid Tuleviku

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Oliver Roosnupp (rohelises) lõi Levadia eest kaks väravat.
Mark Oliver Roosnupp (rohelises) lõi Levadia eest kaks väravat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Koduses jalgpalli meistriliigas pani väravapeo püsti Tallinna Levadia, alistades koduväljakul Maardu Linnameeskonna tulemusega 8:0.

Esimesel poolajal löödi kolm, teisel kolmveereandtunnil suisa viis väravat. Pealinnaklubi eest jõudsid kaks korda sihile Jevgeni Budnik ja Mark Oliver Roosnupp. Neid toetasid ühe väravaga Maksim Podholjuzin, Joao Neto Morelli, Rasmus Peetson ja Igor Žurahhovski.

Kuressaare tuli võõral väljakul Viljandi Tuleviku vastu välja üheväravalisest kaotusseisust, saades hoopis 2:1 võidu. Tulevik asus mängu Kaimar Saagi väravast kuraditosinal minutil juhtima, kuid Märten Pajunurme 55. ja Sander Lahe 82. minuti väravad tõid Kuressaarele võidu. Kusjuures mõlemad Kuressaare väravad sündisid karistuslöögist.

Premium liigat jätkavad täiseduga kaks meeskonda – Levadia ja Flora on kogunud üheksa punkti. Kolmandal kohal on Paide Linnameeskond kuue silmaga. Valitsev meister Nõmme Kalju paikneb nelja silmaga alles viiendal kohal. Tulevik ja Tallinna Kalev pole punktiarvet avanud. Tabeliseisu näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles