Huumorifestival Luige Nokk avalikustas festivalikava

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MyHits Awards 2018, Winny Puhh
MyHits Awards 2018, Winny Puhh Foto: Konstantin Sednev

7. ja 8. juunil Tallinnas Lennusadama välialal toimuv huumorifestival Luige Nokk avalikustas festivali ajakava. Programmi on lisandunud Eesti huumoriklassikasse kuuluvaid filme ja telesaateid, kohtumisi näitlejatega, stand-up koomikute etteasteid ning põnevaid kontsertprojekte.

Festivali avapäeval astuvad teiste seas lavale Ott Sepp, Märt Avandi, Kait Kall, Rein Pakk, Toomas Vara ja Kalev Kruus. Neist viimased kaks võtavad laval mõõtu Eesti spordikangelastest koosnevate meeskondade kaptenitena.

Esimese festivalipäeva lõpetab spetsiaalselt Luige Noka jaoks valmiv kontsertprogramm «Kaire Vilgats ja 7 kosilast», kus solistidena löövad kaasa Jaan Pehk, Cool D, Robin Juhkental, Lauri Pihlap, Lauri Liiv ja Jarek Kasar. Soliste saadab puhkpilliorkester The Tomahawck Brothers.

Festivali teisel päeval astuvad lavale Andrus Vaarik, Peeter Oja, Sepo Seeman, Henrik Normann, Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan. Soome huumoorikultuuri esindab seekordselt festivalil Sepi Kumpulianen Duo ja Eesti filmiklassikat Kadri Jäätma, Lauri Nebel ja Väino Puura filmiga «Siin me oleme».

Teise festivalipäeva lõpetab ansambel Winny Puhh vabaõhukontserdiga «Kõik on bussis». Kohal on ka Äpu, kes lubab rääkida sellest, miks ta viimastel aastakümnetel telestuudiotest eemale on hoidnud. Täpsema ülevaate esinejatest ja festivali ajakava leiab festivali kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles