Kestuskrossi hooaja avavõistluselt teeniti kaks pjedestaalikohta

Peeter Lilleväli
Copy
Argo, Riho ja Allar Keerme on hooaja põhieesmärgiks seadnud osalemise Läti ja Balti kestuskrossi meistrivõistlustel.
Argo, Riho ja Allar Keerme on hooaja põhieesmärgiks seadnud osalemise Läti ja Balti kestuskrossi meistrivõistlustel. Foto: Kaisu Konoplitski

Lõuna pool on suur kevad juba käes ning nii rivistusid laupäeval Liepajas Baltimaade parimad kestuskrossi sõitjad stardipuu taha. Ilm oli sõiduks ideaalne ning ehkki tehnikaspordis juhtub viperusi, teenisid idavirukad sellest hoolimata kaks pjedestaalikohta.

Tegu oli Baltikumi ja Läti meistrivõistluste esimese etapiga. Meie parimana tuli klassis E3 Argo Keerme teiseks. "Eks see oli paljus õnneasi. Rada oli lühike ja tasane, aga nõukogude aja pärandina oli kunagi auke prahiga täidetud ning mingi üpris sõidu alguses maas olnud metallposti pärast lõhkes esirehv," ütles Argo Keerme. Nii tuli terve sõit teha tühja rehviga.

Riho Keerme lõpetas enduuroklassis kolmandana. "Avastasin enne starti raamis mõra ja nii tuli ettevaatlikult sõita. Ring oli lühike ning seetõttu läks rada pikapeale väga auku, mis muidugi piitsa andma ei kutsu, kui tead, et tsikliraam võib ära laguneda. Hooaja lõpus võib iga punkt palju otsustada ja hooaega nulliga alustada ei tahtnud," ütles Riho Keerme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles