Postimehe peatoimetajaks saab Peeter Helme (14)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Helme
Peeter Helme Foto: Eero Vabamägi / Postimees

3. aprillist alustab Postimehe peatoimetajana tööd senine arvamustoimetuse juht Peeter Helme.

Helme lausus, et senine töö Postimehes on mõjunud inspireerivalt ning ta loodab jätkata lehe uuendamist. «Mul on suur usk oma kolleegidesse, kellele olen algusest peale saanud toetuda. Usun, et ühiselt õnnestub meil muuta Postimees veelgi paremaks leheks, kui ta on juba täna.»

Postimees Grupi uudismeedia juht ja Postimehe vastutav väljaandja Merili Nikkolo ütles, et tal on hea meel, et Helme otsustas väljakutse vastu võtta. «Helme alustas arvamustoimetuse juhi kohal jaanuari keskel ning on näidanud selle ajaga end liidrina, kes hoiab meeskonda, on motiveeriv ja edasiviiv aruteludes,» sõnas ta. «Helme mõistab Postimehe rolli ja tähtsust Eesti elu kujundamisel ning oskab seda hinnata, väärtustab kvaliteetset ajakirjandust ning seisab selle eest. Usun, et Postimees on igapäevaselt heades kätes.»

Peeter Helme on töötanud aastatel 2010-2013 Eesti Ekspressi Areeni kirjandustoimetajana. 2014. aastast oli Helme tööl Vikerraadios, tegeledes kultuuri- ja ühiskonnasaadete juhtimise ja toimetamisega.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles