Rakvere lihakombinaadi omanik vahetab poole juhtkonnast välja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö Rakvere lihakombinaadis.
Töö Rakvere lihakombinaadis. Foto: Tairo Lutter

Soome lihakontsern HKScan vahetas ettevõtte strateegiamuutusest lähtuvalt välja üle poole oma juhtkonnast.

«Me oleme muutmas ettevõtte strateegiat ning vaatame üle strateegilised fookusvaldkonnad. Tulevased strateegilised otsused koos täna teatatud muudatustega aitavad meil ehitada tugevamat vundamenti HKScani äri arendusele ja tulevikule,» ütles HKScani tegevjuht Tero Hemmilä börsiteate vahendusel.

Juhtkonnas jätkavad Baltikumi turu juht Anne Mere, Rootsi turu juht Sofia Hyléen Toresson ja Taani ning rahvusvahelise turu juht Jukka Nikkinen.

Juhatusest lahkuvad personalijuht Anu Mankki, kommunikatsioonijuht Mikko Saariaho ja loomahanke ja esmatootmise juht Pia Nybäck, kes jätkavad tööd kontsernis.

Senistest juhtkonna liikmetest lahkuvad ettevõttest kategooriate ja kontseptsioonivaldkonna juht Heli Arantola, tootmisjuht Sami Sivuranta, finantsdirektor Mikko Forsell ja Soome turu juht Kati Rajala.

Juhtkonnaga liituvad Soome turu uus juht Jari Leija, liha tarneahela juht Esa Mäki, tegevdirektor Mika Koskinen, finantsjuht Jyrki Paappa ja personali ning juriidilise osakonna juht Markku Suvanto.

HKScan on Soome peakontoriga Põhjamaade lihatootja, mis toodab ja turustab sea-, veise-, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. Möödunud aastal teenis kontsern 49,5 miljonit eurot ärikahjumit (EBIT) ning jaanuarist detsembrini oli firma müügitulu 1,72 miljardit eurot.

Eestis kuulub HKScani kontsernile Rakvere Lihakombinaat ja Tallegg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles