Apple tühistas üle aasta kestnud edasilükkamise järel laadimismati turule toomise

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apple

Tehnoloogiahiid leidis, et AirPower ei vasta nende kõrgetele standarditele, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

On möödas juba üle aasta päevast, mil Apple esimest korda andis teada uuest gadgetist nimega AirPower. Juhtmevaba laadimismatt, mille abil saab korraga täis laetud iPhone, Apple Watch ja AirPods’id. Tol korral lubas Apple seadme müüki paisata 2018. aasta jooksul. Pärast 2017. aasta septembris toimunud väljakuulutamist jäi aga sel teemal vaiksemaks. Tundus, et Apple ei suutnud lahendada probleemi ülekuumenemise ja piisava võimsuse tagamisega, et lõpptoode valmis arendada. Nüüd on Apple oodatud uudistootest taganenud.

Kuigi Apple loobus AirPower’i projektist ja vabandas klientide ees, kes seda ootasid, lubatakse juhtmevabasid lahendusi edasi arendada ja nendes nähakse endiselt tulevikusuunda. Kuni selle teadaandeni arvati, et AirPower tuleb koos teiste uute toodete ja teenustega välja selle aasta märtsis.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles