Video: politseisse läinud teismelise väitel on ta poiss, kes rööviti 2011

Inna-Katrin Hein
Copy
Timmothy Pitzen Illinoisi Aurora politsei avaldatud fotol
Timmothy Pitzen Illinoisi Aurora politsei avaldatud fotol Foto: Kuvatõmmis/Youtube

CNNi teatel pöördus Kentucky osariigi Newporti politsei poole teismeline, kelle väitel on ta 2011. kadunuks jäänud Illinoisi poiss Timmothy Pitzen.

14-aastase poisi teatel õnnestus tal nüüd ligi kaheksa aastat hiljem põgeneda ta röövinud meeste käest, kes hoidsid teda kinni Red Roof Inn hotellis. Poiss ei osanud täpselt öelda, kus see hotell asub, kuid tema arvates Kentucky ja Ohio piiri juures, sest põgenedes jõudis ta Kentuckysse.

Ohio Sharonville’i politseijuhi Steve Vanoveri sõnul palus Kentucky politsei abi, et leida mehed, kelle käest teismeline väidetavalt põgenes.

Sharonville asub suurlinnast Cincinnatist 20 kilomeetri kaugusel. Sealne politsei uuris Red Roof Inni hotelle, kuid neis ei olnud poisi poolt kirjeldatud kahte meest, kelle käes poiss väidetavalt oli.

Kentucky ega Ohio politsei ei ole poisi isikut veel kinnitanud. Selle uurimisega tegeleb ka USA Föderaalne Juurdlusbüroo, kuna tegemist võib olla kadunud lapse ja senilahendamata juhtumiga.

Teismeline sõnas Kentucky politseile, et ta röövisid kaks meest, kes mõlemad olid valgenahalised ja lihaselised. Ühel mehel oli kaelal ämblikutätoveering ja teisel mehel käel maotätoveering. Poiss sõnas politseile, et need mehed sõitsid Fordi maastikumasinaga, millel oli Wisconsini number.

Timmothy Pitzeni otsimiskuulutus
Timmothy Pitzeni otsimiskuulutus Foto: twitter.com

Pitzen kadus 12. mail 2011, kui ta ema Amy Fry-Pitzen võttis ta Illinoisis Auroras asuvast koolist kaasa, väites et perekonnas oli hädaolukord. Ema ja laps olid istunud autosse ning sõitnud teadmata suunas. Hiljem selgus, et nad olid kolme päeva jooksul külastanud nii loomaaedu kui veeparke.

Isa James Pitzen, Timmothy Pitzen ja ema Amy Fry-Pitzen
Isa James Pitzen, Timmothy Pitzen ja ema Amy Fry-Pitzen Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Uurimise kohaselt läbisid ema ja poeg paari päevaga 800 kilomeetrit. Bensiinijaamade, veekeskuste ja loomaaedade turvakaamerate lindistustel on ema ja poeg rõõmsad ning ei ole märki, et varsti võib midagi juhtuda.  Ema helistas mitmele pereliikmele, kaasa arvatud oma emale ja ka Timmothy rääkis vanaemaga.

Timmothy Pitzenit nähti viimati Wisconsinis Wisconsin Dells veepargis.

Illinoisi politsei leidis päevi hiljem ema surnukeha Illinoisi Rockfordi motellist, kuid poissi ei olnud kuskil. Ema oli jätnud kirja, milles ta väitis, et poja eest kantakse hoolt.

«Ärge otsige Timmothyt, te ei leia teda kunagi,» oli väidetavalt kirjas.

Poisi isa James Pitzen otsis aastaid oma poega nii politsei abil kui iseseisvalt, kuid ei leidnud teda.

FBI koostöös Kentucky, Ohio ja Illinoisi politseiga jätkab poisi jutule toetudes väidetava inimröövi uurimist.

Timmothy Pitzen Illinoisi Aurora politsei avaldatud fotol
Timmothy Pitzen Illinoisi Aurora politsei avaldatud fotol Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles