Video: end 20-aastaseks pidavale Mick Jaggerile tehti südameoperatsioon

Inna-Katrin Hein
Copy
Rollingud ja Mick Jagger esinemas 22. juunil 2018 Saksamaal Berliinis
Rollingud ja Mick Jagger esinemas 22. juunil 2018 Saksamaal Berliinis Foto: Tobias Schwarz / AFP/Scanpix

Ansambli Rolling Stones juhile Mick Jaggerile tehti selle nädala alguses New Yorgi presbüterlaste haiglas südameklapi operatsioon ja arstide sõnul paraneb tuntud muusik jõudsalt.

Rolling Stones teatas oma leheküljel, et 75-aastase Jaggeri operatsiooni tõttu lükkavad nad plaanitud kontserdid edasi, teatab thesun.co.uk.

See ansambel pidi alustama Põhja-Ameerika kontsertturneega 20. aprillil Miamis ja andma USA ja Kanada  linnades kokku 17 kontserti.

Rollingud Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood ja Charlie Watts esinemas 26. juunil 2018 Marseille's
Rollingud Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood ja Charlie Watts esinemas 26. juunil 2018 Marseille's Foto: JEAN-PAUL PELISSIER / REUTERS/Scanpix

USA väljaannete andmetel soovitasid arstid Jaggerile lõikuse järgselt kolmekuist puhkust, seega võib Jagger olla laval tagasi juulis.

Jagger ei ole oma südameoperatsiooni ega tervislikku seisundit kommenteerinud.

Bändiliikmete teatel avastasid arstid Jaggeri südameprobleemi rutiinse tervisekontrolli käigus, kui neil oli 2018 käsil No Filter konttuur.

Jaggeri lähedased olid ta tervise pärast mures juba mõnda aega, sest enne operatsiooni olid tal treeningud 5 – 7 korda nädalas ja ta treenis järjest vähemalt kolm tundi.

Jaggerit tuntakse ta väga tervislikust eluviisist, ta on taimetoitlane ja teda treenib mitmeid olümpiasportlasi treeninud eratreener Torje Eike.

Pere ja sõprade teatel treenis Jagger 20-aastaste tippsportlaste treeningprogrammi järgi, mis ei sobi 75-aastastele.

Mick Jagger juunis 2018 Prantsusmaal Marseille's
Mick Jagger juunis 2018 Prantsusmaal Marseille's Foto: JEAN-PAUL PELISSIER / REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles