10 päeva magushapu joogiga: Master Cleanse-dieet

Naine
Copy
Beyoncé
Beyoncé Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Limonaadi-, sidruni-, vahtrasiirupi- või Cayenne'i pipra dieet — sellel kuuril on mitu nime, ja üks kuulsamaid staare, kes seda edukalt ka pidanud, on Beyoncé Knowles. 

Master Cleanse-dieet aitab kaalust alla võtta ja organismist mürgid välja viia. 

Enne dieedipidamist oleks kõige parem arsti või toitumisnõustajaga läbi arutada, kas see dieet üldse sobib sulle, kuna see ei ole mõeldud ei nõrgenenud immuunsusega ega vanematele inimestele. 

Master Cleanse-limonaadi retsept

Seda sidrunimahla dieeti (või paastu) tuleks kümme päeva pidada ning sel ajal tahket toitu mitte süüa. Peale vee ei kuulu menüüsse ei kohv, alkohol ega teised joogid.

Koostisained: 

  • 2 tl värskeltpressitud sidrunimahla
  • 2 tl vahtrasiirupit 
  • 1/10 tl Cayenne'i pipart 
  • 300 ml kuuma vett

Valmistamine:

Sega kõik koostisained ja lase veidi jahtuda. 

Limonaad sisaldab klaasi kohta 100 kalorit.

Organismi puhastamise eesmärgil tuleks päevas umbes kuus klaasi juua, kuid igal juhul 12 klaasi päevas ületada ei maksaks.  

Ettevalmistus dieediks

Paastukuuriga alustamiseks tuleb keha enne seespidiselt puhastada. Seepärast joo õhtul enne esimest dieedipäeva tass puhastavat taimeteed. Soole puhastamiseks joo igal õhtul seda teed ja hommikul klaas ioniseeritud soolvett, mille tegemiseks tuleb lahustada kaks supilusikatäit meresoola 250 ml soojas vees. 

Mida teha pärast paastu?

Kui oled kümme (või 40) päeva edukalt vastu pidanud, harjuta keha aeglaselt tahke toitumisega. Päev või kaks pärast dieeti joo mitu klaasi apelsinimahla ja kolmandast päevast alates võid süüa puuvilju ning salateid. Neljandast päevast söö normaalset, aga loomulikult tervislikku toitu. 

Allikas: Für Sie 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles