Malachowski: loodan, et meil on põhjust Kanteriga pärast OMi õnnelikud olla

Toimetas Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiavõitja Gerd Kanter (paremal) ja kahekordne olümpiahõbe Piotr Malachowski (keskel) on mitmel korral tiitlivõistlustel koos poodiumile tõusnud. Mullu karjääri lõpetanud Kanter töötab nüüd Malachowski treenerina ning mõistagi on eesmärgiks tõusta järgmisel aastal Tokyos olümpiavõitjaks.
Olümpiavõitja Gerd Kanter (paremal) ja kahekordne olümpiahõbe Piotr Malachowski (keskel) on mitmel korral tiitlivõistlustel koos poodiumile tõusnud. Mullu karjääri lõpetanud Kanter töötab nüüd Malachowski treenerina ning mõistagi on eesmärgiks tõusta järgmisel aastal Tokyos olümpiavõitjaks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Neljapäeval Keilas peetud korvpalli teise liiga veerandfinaali kolmandas mängus Keila Korvpallikooli ja Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline’i vahel oli taas külalisvõistkonna eest mängimas ka kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter.

Mitmetele jäi aga märkamatuks, et tribüünilt jälgis kohtumist kahekordne olümpiahõbe, maailmameister ning kahekordne Euroopa meister Piotr Malachowski, vahendab Korvpall24.ee.

Eelmise aasta detsembris Kanteri endale treeneriks palunud Malachowski on eestlase juhendamisega väga rahul: «Ma olen väga õnnelik, et ta tuli. Ta on väga tark mees ning hea treener aga eks tulemusi näeme MMil Kataris. Ühtlasi loodan, et meil on põhjust 2020. aastal pärast Tokyo olümpiamänge olla õnnelik.»

Loe edasi Korvpall24.ee portaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles