Saaremaa neiu esindab Eestit missivõistlustel

Kristina Õun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EESTIT ESINDAMAS: Ehkki reis Rumeeniasse algas Viktoria Latkini jaoks parajate sekeldustega, on ta võistlusteks valmis.
EESTIT ESINDAMAS: Ehkki reis Rumeeniasse algas Viktoria Latkini jaoks parajate sekeldustega, on ta võistlusteks valmis. Foto: Erakogu

Rumeenias Bukarestis toimuval Miss Onelife 2019 esindab Eestit saarlanna Viktoria Latkin.

19-aastane Viktoria ütles, et reis Rumeeniasse algas tema jaoks parajate sekeldustega. Kuna Tallinna-Frankfurdi lend kõvasti hilines, jõudis Viktoria järgmisele lennule napilt, tema kohver jäi aga Frankfurti ja jõudis Rumeeniasse alles järgmise päeva õhtuks.

“Missivõistluse esimesel päeval toimusid aga erinevad pildistamised, milleks olin sunnitud selga ajama käsipagasis olnud riided. Ühe kleidi laenasin Rootsi esindaja käest, kellega me ka Hiina võistlusel koos osalesime,” rääkis Viktoria.

Teisel täispikal päeval tutvustati neidudele Bukaresti vaatamisväärsusi ning juba esimeses kohas läks Viktorial king katki. “Ülejäänud päeva käisin ringi ühe lõhkise kingaga ja kannatasin selle tagajärjel lõhutud varvast. Aga midagi ei peagi kergelt tulema,” nentis neiu. Vähemasti on hotell tema sõnul mugav ja hubane, ning toidud võrreldes eelmise võistluse toimumispaiga Hiinaga ikka väga head. “Hiinas serveeriti esimesel nädalal burgereid ja colat,” märkis Viktoria.

Foto: Erakogu

Selle missivõistluse finaal toimub juba homme, kuid järgneval nädalal ootavad veel ees erinevad tegevused. “Ühtpidi on harjumatu, et finaal toimub ära ning tegevused jätkuvad, kuid samas saab siis ülejäänud nädala vabamalt võtta,” arvas Viktoria.

Viktoria Latkin esindas Eestit ka 17.–28. oktoobril Hiinas Miss Global City 2018 võistlusel, kust naasis Miss Environmental Ambassador’i tiitliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles