Lauljatar Jennifer Cohen paljastas, milline Eesti meesartist ta südame kiiremalt põksuma paneb

Elu24
Copy

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud ja Eesti Laulul osalenud noor lauljatar Jennifer Cohen esmaesitles MyHitsi stuudios uut singlit «Add Spice» ning paljastas, kes tema suurim crush on.

19-aastane Jennifer Marisse Cohen esitas esimest korda uut singlit «Add Spice», mis pole ametlikult veel päevavalgust näinud. Loole ilmub õige pea ka muusikavideo.

«See laul on inspireeritud päriselust. Ma käisin peol ja see oli selline pidu, mis lõppes nelja-viie ajal ja ma läksin kell kuus lennuki peale. Ja teine salm hakkabki nii, et kell on umbes 4.20 hommikul, pidu hakkab läbi saama ja mul on vaja lennuki peale minna,» tutvustas Cohen laulu sünnilugu.

Saatejuhid küsisid ka, kes oleks see Eesti artist või muusikaprodutsent, kellega tahaks Jennifer kindlasti koostööd teha. Noor lauljatar paljastas, et selleks oleks räppar Reket. «Reket, kui sa praegu kuulad, sa oled mu crush,» tunnistas Jennifer raadioeetris.

«Ma ükskord teenindasin teda Laulasmaa kohvikus ja ta oli nii tore. Ma pidin vahepeal minema kööki oma asju ära viima ja ta ei lahkunud enne, kuna tahtis mulle head aega öelda ja tänada teeninduse eest,» meenutas Cohen toredat seika.

Kuula tervet intervjuud ja uut singlit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles