Kontaveit langes maailma edetabelis, Kanepi tegi korraliku tõusu

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: JULIAN SMITH / EPA

Värskelt avaldatud naiste tennise maailma edetabelis tõusis Eesti teine reket Kaia Kanepi seitsme koha võrra 75. positsioonile. Eelmisel nädalal Eesti tenniseajaloo parimale 14. kohale kerkinud Anett Kontaveit langes ühe koha võrra ehk asub nüüd 15. real.

Kanepi korralikule tõusule andsid hoo head esitused eelmisel nädalal saviliivaväljakutel peetud Charlestoni WTA turniiril, kus ta jõudis kaheksandikfinaali. Mõne nädala pikkust treeningperioodi pidaval Kontaveidil on kavas avada saviliivahooaeg aprilli lõpus, kui 22.–28. aprillini toimub Saksamaal Stuttgardis Premier-kategooria turniir.

Seejuures möödus maailma edetabelis Kontaveidist eile Charlestonis karjääri neljanda WTA turniiri võitnud ameeriklanna Madison Keys, kes alistas finaalis tulemusega 7:6 (5), 6:3 endise maailma esireketi, taanlanna Caroline Wozniacki (WTA 13.).

WTA edetabeli esikümnes muudatusi ei toimunud. Esireketina jätkab jaapanlanna Naomi Osaka, kellele järgnevad rumeenlanna Simona Halep ja tšehhitar Petra Kvitova.

Ka meeste maailma edetabeli esikolmik jäi samaks ehk serblasele Novak Djokovicile järgnevad hispaanlane Rafael Nadal ja Saksamaa esindaja Alexander Zverev. Ainsa eestlasena ATP-edetabelis paiknev Jürgen Zopp langes kolme koha võrra ning paikneb nüüd 171. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles