Tee oma näole pai: 2 vastupandamatut näomaski, mis tagavad sulle särava ja niisutatud jume

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Me kõik teame, kui oluline on põhjalik nahahooldus. Selleks, et teha ilusat meiki, on kõigepealt vaja hoolitseda näonaha eest.

Näomaski tegemine on üks parimaid viise, kuidas oma naha eest hoolitseda ja ennast hellitada. Mis kõige parem - sa ei pea sugugi poodi maski järele minema, vaid saad kõik vajalikud komponendid tõenäoliselt ka oma köögist. Ise maski valmistades võid ka kindel olla, et see ei sisalda säilitusaineid. The Everygirl toob sinuni kahe näomaski retsepti, mis kingivad sulle niisutatud ja särava jume. 

  • Probiootiline mask kurkumi ja meega

See mask aitab vähendada põletikku, ühtlustada nahatooni ja tagab ilusa kumava tulemuse. Mesi on tuntud oma tervendavate omaduste poolest, kurkum aitab võidelda pigmendilaikude vastu ja jogurt aitab kaasa säravale jumele, võttes kaasa vanad naharakud.

Sul on vaja:

1 teelusikatäis kurkumit
1 teelusikatäis mett (hea, kui oleks orgaaniline)
1 teelusikatäis keefirit või maitsestamata jogurtit

Sega kõik koostisosad kokku ja kanna näole umbes 15-minutiks. Loputa sooja veega ja kanna kuivale nahale niisutavat kreemi.

  • Niisutav mask avokaado, mee ja jogurtiga

Kui tunned, et nahk lausa januneb niisutuse järele, on see mask mõeldud just sulle. Avokaadod sisaldavad rikkalikult vitamiine, antioksüdante ja häid rasvu, mis imenduvad hästi läbi naha pindmise kihi ja aitavad näonahka niisutada. 

Sul on vaja:

1 avokaado
1 supilusikatäis mett
2-3 supilusikatäis maitsestamata jogurtit

Võta pool avokaadot ja purusta see kreemjaks massiks. Lisa jogurt ja mesi ning sega koostisosad omavahel kokku. Oluline on saavutada endale meelepärane tekstuur. Kanna mask näole ja lase toimida 15-20 minutit. Loputa leige või jaheda veega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles