O’Learyse spordinädala soovitused

Copy
Foto: O'Learys

Selle spordinädala märksõnadeks on jalgpall, võrkpall, ragbi ja vormel 1! 

Kõige olulisemad jalgpallilahingud peetakse juba teisipäeval ja kolmapäeval, kui leiavad aset UEFA Meistrite liiga veerandfinaalide avakohtumised. Teisipäeval lähevad vastamisi Liverpool vs Porto ja Tottenham Hotspur vs Manchester City. Esimeses paaris saab favoriidiks kindlasti pidada Liverpooli, sest Portot peetakse veerandfinaalide nõrgimaks meeskonnaks. Teises paaris on väike eelis Manchester Cityl, kes jahib Inglismaal liigatiitlit ja on viimastes kohtumistes väga hästi mänginud. Liverpool vs Porto mängu näitame ka Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid garanteerivad parima spordielamuse. Kolmapäeval saame kaasa elada Manchester Unitedi vs Barcelona ja Ajax vs Juventus kohtumistele. Manchester lootis kindlasti paremat loosi, sest Barcelona on selle paari soosik ja varajasemad kohtumised ajaloos ka kinnitavad seda. Teises paaris võib Juventust pidada soosikuks, sest Ajaxil on noor ja väheste kogemustega võistkond. Sama sei tasu Ajaxit alahinnata, sest kaheksandikfinaalis näidati suurepärast mängu ning alistati viimaste aastate Meistrite liiga valitseja Read Madrid. Manchester Unitedi vs Barcelona mängu näitame Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid.

Kolmapäeval algab võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria, kui vastamisi lähevad Bigbank Tartu vs Pärnu Võrkpalliklubi. Kõigile finaalseeria mängudele saab kaasa elada O’Learyse spordirestoranis.

Neljapäeval kell 19:30 kohtub Eesti käsipallikoondis EM valikmängus Läti koondisega. Kell 22:00 algavad jalgpalli Euroopa liiga kohtumised: Villarreal vs Valencia, Arsenal vs Napoli, Slavia Praha vs Chelsea, Benfica vs Eintracht Frankfurt. Kõik mängud toome O’Learyses jalkafännideni.

Foto: O'Learys

Reedel näitame korvpalli Eurocup’i finaalmängu Alba Berlin vs Valencia ning Saksamaa ja Inglismaa jalkaliigade mange.

Laupäeva eetri täidavad Euroopa suuremate jalkaliigade mängud. Kaalukamatest mängudest tasub esile tõstmist kell 19:30 algav Manchester United vs West Ham United ja 21:30 Milan vs Lazio kohtumised. Samuti toome fännideni Super Rugby liigamängud.

Spordipühapäev saab alguse juba hommikutundidel, kui Hiinas Shanghai ringrajal peetakse vormel 1 etapp. Täispikka sõitu saab O’Learyses vaadata algusega kell 12:30. Kell 15:30 jätkab Kalev/Cramo võitlus VTB liiga play-off pääsu nimel, kui vastamisi minnakse Permi Parmaga.

Spordiõhtu tõeline maiuspala on Liverpool vs Chelsea kohtumine. Liverpoolil on mängus Inglise liigatiitel ning kindlasti soovitakse võitu. Chelsea enam tiitlivõitlusesse ei sekku, kuid soovib kindlasti kindlustada enda kolmandata kohta.

Parima elamuse saad Betsafe Sports Arenal, kus on mugavad lauad ja diivanid ning loomulikult suur kinoekraan, kus mängudele on ülituus kaasa elada. Broneeri laud event@olearys.ee

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava https://olearys.ee/kristiine-event-center/sports/

Copy
Tagasi üles