Puusta Euroopa MV avapäeval 18. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RS:X klassi täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlused 2019
RS:X klassi täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlused 2019 Foto: ©Jesus Renedo/SAILING ENERGY/CNA

Täna algasid Hispaanias Mallorcal 13. aprillini kestvad 2019. aasta RS:X klassi täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlused, millel osaleb 43. riigist 333 purjelaudurit. Ingrid Puusta on avapäeva lõppedes 18. kohal.

Ingrid Puusta pidas täna kolm kvalifikatsioonisõitu, millest esimese lõpetas ta 7., teise 15. ja kolmanda 11. positsioonil. Kokkuvõttes asetseb Puusta esimese päeva järel 18. kohal. 

Ingrid Puusta võtab avapäeva rahulolevalt kokku: "Tänane parim osa sõitudes olid mu stardid. Kõikidest startidest sain hästi minema. Igas sõidus kahjuks kaotasin mõned kohad väikeste vigade tõttu, mida homme püüan kindlasti vältida. Tundsin, et kiirus oli teistega võrreldes väga hea. Olen tulemustega rahul. Homme ootab veel kolm kvalifikatsioonisõitu ees."

Rainer Kasekivi oli tänases avasõidus finišis 46., teise sõidu lõpetas ta 50. kohal ning kolmanda tulemuseks jäi 46. koht. Lõpptulemusena annab see avapäeva üldarvestuses 93. koha.

Raul Mihkel Anton on avapäeval peetud kolme kvalifikatsioonisõidu tulemusel noorte üldarvestuses hetkel 79. positsioonil. Tänased tulemused olid Antonil vastavalt 55., 17. ja 53. koht.

RS:X klassi täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlused 2019 on üle Euroopa Hispaaniasse kokku meelitanud 333 purjelaudurit 43. riigist. Teisipäeval ja kolmapäeval toimuvad kõikides klassides kvalifikatsioonisõidud, neljapäevast reedeni finaalsõidud kahes tugevusgrupis - kuld- ja hõbelaevastikus ning laupäeval medalisõit, milles osaleb kuldgrupi 10. esimest.

Võistluse tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles