Kohtunikku solvanud Diego Costa hooaeg on läbi

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ägestunud Diego Costa väljendamas kohtuniku Jesus Gil Manzano otsuse vastu meelsust.
Ägestunud Diego Costa väljendamas kohtuniku Jesus Gil Manzano otsuse vastu meelsust. Foto: Alberto Estevez / EPA

Madridi Atletico emotsionaalsel ründemängijal Diego Costal tuleb vahele jätta kaheksa järgmist kohtumist, mis tähendab, et käimasoleval hooajal ta enam väljakule ei tule.

Eelmisel laupäeval peetud Hispaania kõrgliiga kohtumises Barcelona vastu saatis peakohtunik Jesus Gil Manzano 28. mänguminutil Costa otse duširuumi. Nimelt jättis Costa arvates õigusemõistja vilistamata talle keskväljakul tehtud vea, mistõttu ta ägestus ning sõimas Manzanot. Viimane aga otsustas seepeale Costale otse punase kaardi määrata.

Sõimamise eest teenis Costa neli ning kohtunikul käest haaramise tõttu samuti neli ehk kokkuvõttes tuleb tal eemale jääda kaheksast järgmisest matšist.

Kõnealuse kohtumise võitis koduväljakul tänu Luis Suareze ja Lionel Messi hilistele tabamustele tulemusega 2:0 Barcelona, kes kindlustas ühtlasi La Ligas liidripositsiooni. Seitse mängu enne hooaja lõppu on Barcelona kogunud 73 punkti. Atletico paikneb 62 silmaga teisel ning Madridi Real 60 punktiga kolmandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles