Malcolm Wilson: poleks uskunud, et ma Tänaku pärast punasele vaibale satun

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Täna esilinastub Tallinnas Ott Tänaku film, mille puhul on siia saabunud ka M-Spordi pealik Malcolm Wilson. Wilson ise oli kutse üle loomulikult õnnelik.

«See oli minu jaoks esimene kord, kui mind punasele vaibale kutsutud on. Seda poleks ma uskunud, et see on Ott, kes selle vaiba mulle ette paneb,» rääkis Wilson filmi esilinastusele saabudes.

«Ta on seda hooaega suurepäraselt alustanud. Loomulikult hoiame M-Spordis Otile pöialt, ta on meie jaoks nagu perekonnaliige. Ta on teinud hea arengu, muutudes sellega ka enesekindlamaks. Esimest võitu ootasime küllaltki pikalt, aga nüüdseks on ta teinud järgmise sammu edasi,» rääkis Wilson.

«Mina usun, et Tänak võidab lähiajal MM-tiitli. Eelmisel aastal oli tal juba kiirus olemas, see on aja küsimus. Tahaks loota, et ta saab sellega juba sel aastal hakkama,» lausus Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles