Assange’i salakallimaks peetav Pamela Anderson: britid on ameeriklaste hoorad

Inna-Katrin Hein
Copy
Pamela Anderson  jaanuaris 2019 Pariisis
Pamela Anderson jaanuaris 2019 Pariisis Foto: Jacques BENAROCH/SIPA / Jacques BENAROCH/SIPA/Scanpix

Ühendkuningriigis Londonis vahistati 11. aprillil austraallane, mittetulundusliku organisatsooni WikiLeaks asutaja Julian Assange, kes viimased seitse aastat elas Ecuadori saatkonnas.

USA süüdistab 47-aastast Assange’i diplomaatiliste ja militaarsete saladokumentide lekitamises ning tahab ta selle eest kohtu alla anda, teatab express.co.uk.

Julian Assange 2017 Ecuadori saatkonnas
Julian Assange 2017 Ecuadori saatkonnas Foto: Frank Augstein / AP/Scanpix

Kunagise menuseriaali «Baywatch» (Rannavalve) staar Pamela Anderson, keda peetakse Assange’i salakallimaks, võttis nüüd WikiLeaksi asutaja kinnivõtmise teemal sõna.

«Olen šokeeritud. Kuidas Ecuador seda teha julges? Samuti Suurbritannia? Loomulikult julges, sest britid on ameeriklaste tallalakkujad ja hoorad, kes vajasid midagi mille abil maailma tähelepanu Brexitilt eemale juhtida,» teatas näitlejanna oma tviidis.

Anderson ei jätnud oma rünnakus puudutamata ka USA presidenti Donald Trumpi.

«Ja  USA? Donald Trump on mürgine argpüks. Trump ja temasugused üritavad musta valgeks rääkida, kuid on neid, kaasa arvatud mina, kes toovad tõe päevavalgele,» teatas näitlejanna.

Assange elas Londonis Ecuadori saatkonnas alates 2012. aastast ning seitsme aasta jooksul külastasid teda mitmed tuntud inimesed, kaasa arvatud Anderson.

Anderson ja Assange ei ole täpsustanud, milline on nende suhe, kas platooniline või romantiline. Anderson on siiski paaril korral öelnud, nende suurepärasest sõprusest võib välja kasvada ka midagi sügavamat.

Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: LaurentVu/SIPA /Scanpix

Anderson elab Prantsusmaal koos oma kallima, Marseille jalgpallimeeskonna keskkaitsja Adil Ramiga.

Andersoni sõnul huvitus ta Assange’ist, kuna see mees julges võimude valgustkartvaid dokumente ja tegusid paljastada.

Ecuadori president Lenin Moreno sõnas pärast Assange’i kinnipidamist Briti politsei poolt, et WikiLeaksi asutaja rikkus saatkonnas elades pidevalt süülireegleid ning ta sekkus interneti ja sotsiaalmeedia vahendusel teiste riikide siseasjadesse, kahjustades sellega Ecuadori mainet.

«Meil oli Assange’i üleastumistest piir ees ja selle tõttu langetasime otsuse, et me ei saa enam talle asüüli anda,» lisas president.

USA ootab, et Suurbritannia Assange’i neile loovutaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles