Galerii: Pärnu võitis kindlalt ka teise veerandfinaalmängu, Raplal selg vastu seina

Silver Tabo
, reporter
Copy

Pärnu Sadam asus kolme võiduni peetavat Eesti korvpalli meistrivõistluste veerandfinaalseeriat 2:0 juhtima, kui sai täna koduväljakul mulluse pronksmedalisti Rapla Avis Utilitase üle 25-punktilise 82:57 (15:14, 24:18, 21:9, 22:16) võidu. Avakohtumise võitis Pärnu võõrsil tulemusega 83:60.

Tänane kohtumine algas tasavägiselt, kuid teisel poolajal läks kodumeeskond oma teed ning enam tagasi ei vaadanudki.

Võitjate parimana viskas Demetre Rivers 21 punkti. Justin Alexander Alston ja Mihkel Kirves kogusid kaksikduubli, kui viskasid vastavalt 14 ja 13 punkti ning said kätte võrdselt kümme lauapalli. Rapla ridades tõi Hunter Mickelson resultatiivseimana 13 punkti, Sven Kaldre arvele kogunes 12 silma.

Viskeprotsendiks jäi Pärnul 45 ja Raplal oli selleks 32. Lauavõitluses oli samuti kodumeeskond 44:39 parem ning hüppeliigese vigastusest taastuva põhimängujuhi Dominique Hawkinsita Raplale olid valukohaks ka korvisöödud, mida anti küll 16, aga Pärnu sai neid statistikasse 24. Viskekindlusega olid raskustes Indrek Kajupank ja Brian Williams, kes suutsid kahe peale 16 üritusest vaid ühe lähiviske tabada.

Veerandfinaalseeria kolmas kohtumine on kavas teisipäeval algusega kell 19 Raplas. Poolfinaalis ootab seeria võitjat valitsev Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo. Teises veerandfinaalseerias Tartu Ülikooli ja Tallinna Kalev/TLÜ vahel on seis 1:1 viigis. Sealne kolmas vastasseis on kavas kolmapäeval algusega kell 19 Tartu Ülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles